Fakültemiz Uçak Mühendisliği Öğrencilerine Ticari İHA-1 Pilotu Lisansı Ücretsiz Olarak Verilecek

Fakültemiz Uçak Mühendisliği Öğrencilerine  Ticari İHA-1 Pilotu Lisansı Ücretsiz Olarak Verilecek

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hüsnü Deniz BAŞDEMİR'in katılımlarıyla Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak Mühendisliği öğrencilerimize,başarıyla tamamladıkları İHA-1 ve İHA-2 teorik eğitimlerinin ardından, envanterimize yeni eklenen DJI Agras Zirai İHA ile pratik uçuş eğitimleri verildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından TR-İHA-E-144 lisansıyla İHA pilotu eğitimi yetkili kuruluşu olmamız sayesinde, İHA Bakım-Onarım, Alan haritalama,ilaçlama ve fotoğraflama eğitimlerini müteakip kursu başarıyla tamamlayan öğrencilerimize ilk etapta Ticari İHA-1 pilotu lisansları fakültemizce ücretsiz olarak verilecektir.