Fakültemiz Bünyesindeki Akademik Personelimizin 2020 Yılında SCI-E İndeksli Dergilerde Yayımlanan Makaleleri
• M. KUL, K. O. OSKAY, F. ERDEN, E. AKCA, R. KATIRCI, E. KOKSAL, E. AKINCI. Effect of Process Parameters on the Electrodeposition of Zinc on 1010 Steel: Central Composite Design Optimization. International Journal of Electrochemical Science, 15, 9779-9795.
• S. OZBAY, N. ERDOGAN, F. ERDEN, M. EKMEKCIOGLU, M. OZDEMIR, G. AYGUN, L. OZYUZER. Surface Free Energy Analysis of ITO/Au/ITO Multilayer Thin Films on Polycarbonate Substrate by Apparent Contact Angle Measurements. Applied Surface Science, 529, 147111.
• N. ERDOGAN, F. ERDEN, A. T. ASTARLIOGLU, M. OZDEMIR, S. OZBAY, G. AYGUN, L. OZYUZER. ITO/Au/ITO Multilayer Thin Films on Transparent Polycarbonate with Enhanced EMI Shielding Properties. Current Applied Physics, 20, 489-497.
• M. KUL, I. DANACI, Şaban GEZER, Bahadir KARACA. Effect of Boronizing Composition on Hardness of Boronized AISI 1045 Steel. Materials Letters, 279, 128510.
• A. YILMAZ. Length of dislocations during band formation of irregular plastic flow. Materials Letters, 273, 127871.

Fakültemiz Bünyesindeki Akademik Personelimizin 2020 Yılında Ulusal/Uluslararası Konferanslarda Yayımlanan Bildirileri
• M. F. ERTÜRK, Ş. U. KÖPRÜCÜ, M. M. GOMROKI, N. ŞENGIL, T. Ç. ŞIŞMAN, M. YAMAN. Bir Küp Uydu Ay Görevi İçin Ön Yörünge Tasarımı, 8. Ulusal Havacılık ve Uzay Konferansı (UHUK 2020), 156.

Fakültemiz Bünyesindeki Akademik Personelimizin 2020 Yılında Yayımlanan Uluslararası Kitap veya Kitap Bölümleri
• E. YABAS, P. BASER, M. KUL. Current Studies at Positive Sciences - Chapter 6: New Generation Chemical Materials: Synthesis and Properties for Energy Applications. Iksad Publications, ISBN: 978-625-7897-59-4.