Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Dr.Öğr. Üyesi Fuat Erden TED Koleji Kariyer Günleri Söyleşilerine Katıldı

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Fuat Erden TED Sivas Koleji tarafından düzenlenen Kariyer Günleri söyleşilerinde öğrencilerle bir araya geldi. Söyleşi sırasında öğrencilere Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve mühendisliğin geleceği hakkında bilgiler vererek tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin mühendislik alanı ile alakalı sorularını yanıtladı. Söyleşi sonrasında değerli katılımlarından dolayı TED Sivas Koleji tarafından kendilerine Teşekkür Belgesi takdim edildi.