Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fuat ERDEN Doçentlik Unvanı Almıştır

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fuat ERDEN'nin doçentlik unvanını almaya hak kazandığını büyük bir memnuniyetle bildiririz. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak, değerli hocamızı doçentlik unvanını kazanmış olmasından dolayı içtenlikle tebrik ediyoruz. Hocamız, yıllardır fakültemize ve öğrencilerimize sağladığı katkılarla, akademik alanda önemli bir yere sahip olmuştur. Bu unvan, kendisinin bilimsel araştırmalarındaki derin bilgi birikimi ve özverili çalışmalarının bir sonucudur.
   Doçentlik unvanı, hocamızın akademik kariyerinde yeni bir aşama olmasının yanı sıra, üniversitemizin ve fakültemizin başarısını daha da ileriye taşıyacak önemli bir adım olacaktır. Kendisine, bu anlamlı başarısından dolayı tebriklerimizi sunar, akademik çalışmalarında ve hayatında nice başarılar dileriz.